Cydia Impactor Various Common Errors and Solutions

By | May 10, 2019
Cydia Impactor Various Common Errors and Solutions
potatosir.com

What is Cydia Impactor?

Cydia Impactor is a PC tool which you can use it to install ipa files on ios devices or install apk files on android devices. It’s very powerful and developed by saurik.

Q1. error code: provision.cpp:29
Solution: Go to the Cydia Impactor folder on your computer, find the file name “Long Number. Key”, delete the whole folder, or delete the entire folder directly, and download it again through Cydia Impactor.

Q2. provision.cpp:138 maxQuantity ?
Solution: your computer must have two version of cydia impactor,the version of Impactor 0.9.44 and Impactor 0.9.43. The first one used to install and resign ipa files and the second one used to revoke certificates.

Q3. When Cydia Impactor is first opened, the Runtime Error error is displayed directly?
Solution: Your computer needs to install the Visual C++ runtime of Visual Studio 2015.

Q4. provision.cpp:168 or cpp: 173 Please sign in with an app-specific password. You can create one at appleid.apple.com?
Solution: Open App Private Password
1. Log in your Apple ID and password first on Apple’s official website
2. In the security category, you will see the “Double Authentication” field and click “Generate Password…” under the App Private Password.
3. Enter “Cydia Impactor” and click “Establish” to automatically generate a set of “xxxx-xxx-xxxx-xxxx” passwords. Please remember these passwords and install IPA through Cydia Impactor.

Q5. provision.cpp:57 LOCKDOWN_E_INVALID_HOST_ID?
Solution: Wake up the iPhone / iPad device, then the device will jump out and need to agree to trust the computer, click “trust” and enter the unlock password, turn Cydia Impactor off and restart once, see the name of the device on Cydia Impactor, you can start installing IPA.

Q6. installation.cpp:42?
Solution: Unzip the IPA in the zip archive, and then pull the IPA into the Cydia Impactor installation.

Q7. installation.cpp:51?
Solution: IPA does not support the current iOS version, which makes it impossible to install. You must upgrade the iOS version to solve this problem.

Q8. installation.cpp:57?
Solution: The computer does not install iTunes. The computer can only use Cydia Impactor after installing iTunes directly.

Q9. Fix for provision.cpp:62 or provision.cpp:68?
Solution: Caused by Network Problems

Q10. provision.cpp:71?
Solution: Certificate problem, delete another App, and reinstall it again.

Q11. provision.cpp:80?
Solution: There is already another identical App in the device causing a conflict. After deleting another App, reinstall it again.

Q12. provision.cpp:150?
Solution: Because Apple ID has opened a dual authentication security mechanism, it will not be able to verify through Cydia Impactor. Turn off dual authentication.

If you have any other questions, please leave a message at the bottom of the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *